Vincent William

Eigen Plek

Graffiti, space paint en street art

De in Nijmegen wonende kunstenaar Vincent William, beter bekend als COMBO, is 21 jaar en geboren en getogen in Ede. Ooit begonnen met graffiti, maakte hij al snel kennis met street art en space painting. Met inspiratie uit deze moderne kunstvormen maakt hij divers werk.

Passie voor nieuwe kunstvormen

Sinds 2010 maakt Vincent muurschilderingen. Tijdens zijn studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HAN in Nijmegen heeft hij een jaar lang stage gelopen bij stichting Amsterdam Street Art. Hier ontdekte hij waar zijn passie ligt en sindsdien is hij meer betrokken geweest bij kunstprojecten. De inspiratie die hij bij ASA opdeed is voor hem de doorslaggevende factor geweest om zijn werk naar een hoger level te tillen en zelf intensief met nieuwe kunstvormen aan de slag te gaan.

Positieve energie

Vincent wil door middel van kunst inspireren, creativiteit stimuleren en de leefomgeving aantrekkelijker maken. In 2013 begon hij daarom met het organiseren van Graffiti-, Street Art- en Space Painting workshops. De waardering en positieve energie die hij terugkreeg tijdens het werken met mensen en creativiteit is de reden waarom hij doet wat hij doet.

Combo2