DURF! Cirque de la Liberté

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/06/2016
16:00 - 18:00

Locatie
ASM Haven

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdag 25 juni gaan we met een groep van 150 vluchtelingen die asiel zoeken, naar de circustheatershow  ‘DURF! Cirque de la Liberté’. Dit is mede mogelijk gemaakt door het Burger en Nieuwe Weeshuis, de Dullerts stichting, de stichting Bijzondere Noden Arnhem, de Poorters van Arnhem en stichting touchstones.

durrf

“The struggle for freedom is never won simply. It is always in progress and it takes the courage of each person to believe they have the power to affect the collective good by touching hearts and inspiring change.” Nelson Mandela

Bovengenoemd citaat van Nelson Mandela vormt éen van de belangrijkste inspiratiebronnen voor het maken van deze spiksplinternieuwe show. Nelson Mandela heeft de wereld duidelijk gemaakt dat de strijd voor Vrijheid altijd in ontwikkeling is en dat we de kracht bezitten om het collectief goed positief te beïnvloeden door harten te raken en tot verandering te inspireren.
Hoe waar zijn Mandela’s woorden! De wereld schudt op haar grondvesten. De Vrijheid moet ‘bevochten’ worden echter zonder wapens en geweld, maar mét woorden, mét de pen, mét de kunsten, in dialoog en samenzijn met respect voor iedereen:
DURF grenzen te verleggen, DURF te veranderen, DURF te geven, DURF te ontvangen, DURF jezelf te zijn, DURF samen te leven en te genieten!

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *